Elly-Danish-Audy

By: elly danish

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 11-Mar-2009 06:47 Email | Share | | Bookmark
blog aku

oklah aku xmo update kat sini dah
apa2 pun korang pi kat blog aku eh..
aku update kat sini pun...1 2 bulan bru korg tgk..kahhhhhhh

http://arwendanish.blogspot.com

abis tu dah semua ada blog..kang kata aku ketinggalan zaman lak...
tpi tu je lah blog aku pun..x sempat wat pape pun xde ms
sebok ngan anak2..hehehehe


Wednesday, 21-Jan-2009 03:39 Email | Share | | Bookmark
hal anak dua ni

arwen dah 21 hr still bf lg..kuat netek x pdn ngan gegel...kalo boleh
nak gongong puting tek 24 jam...hehehe lepas jek sure ngis cam kena pukul...kahhhhhh....spi daku kdg2 naik ANTU...hehehe




ni plak gmbr anak2 aku tido mlm..if laki keje mlm...aku kena tido ngan depa ni...adoiiii meroyan aku...sorang ngis nak susu..sorang ngis suh peluk...kdg2 tu dua2 nak nyusu...abg dia lak x leh berengang nak jek peluk dia..kalo tgh dok nyusu adek...abg pggey mama...mama...mama...suh peluk n pok pok dia lak..adoiiii...hanya mereka2 saje yg tau cm mn handle dua org anak yg jarak dekat ni..BETOL x N...hehehehe...
so skrg ni lega skit...mil sudi nak jtido ngan abg dia...leh lah aku rongeng atas katil kalo x nak tido kuak lentang pun payah...hehehehe



Sunday, 18-Jan-2009 02:53 Email | Share | | Bookmark
yeeee...dpt pezen

time kaseh byk2 pd wilda
ssh2 kasi pezen kat anak aku arwen
aku teruja smpi kembang jubo...kahhhh
terharu sgt2...yelahhh...asyik tgk org tu (tau x sape) kahhh je yg dpt pezen
so kali ni...syok sgt2 dpt pezen nak pulak dpt baju gegel ni
siap ngan reben ngan tight...wakaka
tpi skrg arwen x leh pki...dia kecik sgt...
dah pulak x sabo daku nak pkikan
so sesaje test kat arwennn...npk cam besar skit riben tu..
xpelah arwen..cepatlah kamooo besor..nti leh melaram cam dak tu ( tau sape) kahhhh
so..time kasih lg sekali wilda...
so sape2 yg sudi nak bg pezen tu..nti g tau nak bg address...hahahahaha




tak sah kalo x selitkan gmbo abg arwen...
sian dia sejak dpt adek ni..asyik kena marah jek...
tulah psl pe asyik kaco adek ngan mama jek...
apa2 pun mama abah syg kamoooo jugak cam adek kamooo





Tuesday, 6-Jan-2009 15:53 Email | Share | | Bookmark
bb arwen day 6



SEJIBIK X ABG NGAN ADEK...hehehehe



Monday, 5-Jan-2009 14:58 Email | Share | | Bookmark
MY NEW BB GIRL..YAHOOOO

alhamdulilah syukur sgt2...
akhirnya aku selamat bersalin pd
090101 jam 1029
hehehe...sure semua dah tau..aku dpt gegel kali ni
alhamudlilah lagi sekali aku dpt spsg...best gilerrrrrr...(jgn jeles) hehehehe
kali ni pengalaman aku banak alhamudlilah sng dr yg 1st
kali ni x smpi 4 jam aku pun dah banak
x smpat nak teran pun...2x teran...sbb aku dh tak thn sgt nak berak
hehehehe....
311208 aku dah turun drh...spot coklat2 jek
tpi x rs sakit...smpi petang..drh pun x turun gak
aku takut kalo2 dah bukk jalan..aku pun tya rmi member kat YM
suh pi spital lah..tgu sakit lah apa lah..tpi aku g gak kinik biasa
doc tu selok..tpi x bkk apa pung...smpi ke jam 12 mlm pun x rasa sakit
aku mula sakit sejak kol 2 pg...contraction 10 min sekali
tpi kali ni aku leh tahan sakit tu...sbb tu lah rmi yg bg nasihat bc doa Nabi Nuh
pas tu SUE ada bg petua nak kurang kan sakit contraction...segalanya aku buat
alhamdulilah mmg berkesan...sbb tu lah aku leh tahan dr kol 2pg smpi kol 530pg
smpi aku rs nak terberak sgt...baru aku g spital....
otw nak pi spital..laki aku dah gbra..yelah aku nak terberak dah ni
so smpi kat GH..doc selok dah bkk 3cm...LR full
so aku tgu...contraction still rs jugak...5 min sekali
tpi aku leh tahan...smpi betul2 aku x thn doc dah selok dah bkk 5cm x smpi 1 jam
then aku masok LR...doc pecah kan air tuban..terus bkk 6cm..x smpi bape saat
dah bkk 9cm...ms 9cm nilah aku rs nak terberak giler....
tup tup dah kuar bb..hahahaha....alhamdulilah..ms od msok
terus bb kuar...hehehehe....doc kasi aku tgk...ha tgk betul2 ni
pmpuan taw...hahaha aku gumbiraaaa syukur sgt2...

terima kasih aku ucapkan pd kwnku yg ku sayang
yg tak sudah2 bg aku nasihat...semangat..petua..dan segala2nya
TERIMA KASIH TAK TERHINGGA...akan ku igt smpi akhir ayat ku

MMG MUKA ARWEN SEJIBIK MS DANISH LAHIR DULU...HEHEHE

MAU NO. 3 ...tgu dan lihat...
kahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh








NI GMBR DANISH..TUK TATAPAN SEMUA YG MERINDUINYE...ADA KE..HEHEHE





[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net